Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Голям интерес към АЕГ „Гео Милев“ в Деня на отворените врати

Голям интерес към АЕГ „Гео Милев“ в Деня на отворените врати

И тази година интересът към обучението, изискванията и постиженията на училището бе много голям, а домакините представиха информация относно приема за следващата година и запознаха гостите не само с учебната, но и с богатата извънкласна дейност на училището.

Стотици кандидат-гимназисти от Бургас посетиха АЕГ „Гео Милев“ в Деня на отворените врати - събитие, което всяка година запознава седмокласниците и техните родители с възможностите, предоставяни от гимназията. И тази година интересът към обучението, изискванията и постиженията на училището бе много голям, а домакините представиха информация относно приема за следващата година и запознаха гостите не само с учебната, но и с богатата извънкласна дейност на училището.

Денят на отворените врати се проведе в различни зони на училището, обособени по интереси. Така по едно и също време кандидат-гимназистите с интерес в изобразителното изкуство  успяха да се запознаят с най-интересните дейности от настоящата и бъдеща програма на паралелките със специалност „Графичен дизайн“, както  да разгледат вдъхновяващите произведения, разположени в артистичното пространство,  а изкушените от биологията и химията се събраха в  иновативното звено за демонстрация на атрактивни дигитални 3Д модели и пространствени проекти, изготвени от учениците в профил „Природни науки“.

Огромен интерес предизвика един от най-успешните клубове на гимназията – Клуба по предприемачество, с ръководител г-жа Костадинка Недялкова, завоювал множеството национални и международни награди. Освен като извънкласна дейност, предмет „Предприемачество“ вече е включен в учебния план на професионалната паралелка „Графичен дизайн“ и по време на срещата бяха разяснени основните цели и резултати от това обучение. 

С богата програма в Творческата стая, под надслов „Английският е удоволствие!“, клубът по ораторско изкуство, малките журналисти от ученическия вестник и клуба за електронни медии, участниците в клуба по дебати и призьори от национални състезания в рецитали, презентации и дебати показаха отлично ниво на владеене на английски език и защо профил „Чужд език“ продължава да е сред най-търсените. 

През учебната 2022-2023 г.  АЕГ „Гео Милев“- Бургас ще приема ученици в две паралелки профил „Чужд език“- „Английски и китайски езици“ и „Английски и руски езици“, две STEM паралелки профил „Природни науки“ с профилиращи предмети „Биология“, „Химия“, „Английски език“ и втори чужд език руски или немски език и две професионални паралелки профил „Графичен дизайн“ с английски език и втори чужд език китайски или немски език. Кандидат-гимназиалната кампания започва в началото на юли.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега