Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фонд "Земеделие" и БЧК подпомогнаха 205 000 социално слаби

Фонд "Земеделие" и БЧК подпомогнаха 205 000 социално слаби

Приключи първият транш от предоставянето на хранителни продукти по програма „Благотворителност”. Помощите достигнаха до 26 областни склада на БЧК и бяха разпределени в 334 пункта в страната. Общо бяха подпомогнати 205 000 души в неравностойно социално положение.

Приключи първият транш от предоставянето на хранителни продукти по програма „Благотворителност”. Хранителните помощи достигнаха до 26 областни склада на  БЧК и бяха разпределени в 334 пункта в страната. Общо бяха подпомогнати 205 000  души в неравностойно социално положение. 

От 15 август до 2 септември т. г. ще се проведе втория транш, по време, на който към продуктите ще се добави и брашно. С промените в Наредбата за разпределяне на храни от интервенционни запаси за социално слаби лица, която беше обнародвана в „Държавен вестник”, обхватът на имащите право на помощи ще нарастне от 205 000 на 255 000 души.

При първия транш бяха дарени само получилите целеви помощи за отопление през изминалия отоплителен сезон. При втория транш от продуктите ще се възползват майките и осиновителките, които получават подпомагане за дете до 1-годишна възраст, както и семействата с деца с увреждания.

При разширения обхват на програмата Разплащателната агенция и БЧК ще създадат нужната организация помощите да достигнат до всички, които имат право на тях. В случай, че дадено лице е пропуснало да вземе помощите си от първия транш, може да ги получи при следващото раздаване.

Последният – трети транш на програма „Благотворителност”, ще се проведе от 1 до 22 ноември 2011 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега