Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Франция избира президент

Франция избира президент

Прогноза за това кой ще бъде победител е трудно да се направи, тъй като се очаква голяма част от гласоподавателите във Франция да решат в последния момент дали да отидат до урните и кого да подкрепят

Франзуците гласуват днес на първи тур на президентските избори. 12 са кандидатите за поста, но основната битка е между действащия президент Макрон и крайнодясната Марин Льо Пен, съобщи БНТ. От кандидатите в президентската надпревара четирима са представители на крайната левица - Жан-Люк Меланшон, Натали Арто, Филип Путу и Фабиен Русел, трима са представители на крайната десница - Мари льо Пен, Ерик Земур и Никола Дюпон-Енян. Класическата левица е представена от кмета на Париж Ан Идалго, а класическата десница - от Валери Пекрез.

Еманюел Макрон не обича да се определя нито като ляв, нито като десен, а основните му конкуренти са представителите на крайните формации. Разликата между Макрон и Льо Пен е само два процента според последното социологическо проучване от петък. Прогноза за това кой ще бъде победител е трудно да се направи, тъй като се очаква голяма част от гласоподавателите във Франция да решат в последния момент дали да отидат до урните и кого да подкрепят.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега