Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Франция изхвърли Англия и продължава защитата на трофея

Франция изхвърли Англия и продължава защитата на трофея

Световният шампион Франция продължава на полуфиналите на Мондиал 2022, след като измъкна победа с 2:1 над Англия в последния четвъртфинал, игран на стадион "Ал Байт".

Световният шампион Франция продължава на полуфиналите на Мондиал 2022, след като измъкна победа с 2:1 над Англия в  последния четвъртфинал, игран на стадион "Ал Байт". "Петлите" демонстрираха изключителна ефективност в този двубой, в който поведоха с гол на Орелиан Чуамени (17'). След това попадение Англия доминираше в по-голямата част от игровото време. Хари Кейн изравни от дузпа (54'), но Оливие Жиру (78') отново изведе Франция напред. След това "трите лъва" отново можеха да изравнят, след като получиха втори 11-метров наказателен удар. Този път обаче Хари Кейн пропусна.

Така англичаните отново се простиха с надеждата си за трофей от голям форум. Франция пък продължава да има шанс да стане едва третият отбор след Италия и Бразилия, който успява да защити световната си титла. На полуфинала "петлите" ще срещнат сензацията Мароко. Африканците отстраниха звездната селекция на Португалия – 1:0 и станаха първите представители на континента си, които достигат до финалната четворка на Мондиал. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега