Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Футбол, баскетбол и женски волейбол в Бургас през уикенда

Футбол, баскетбол и женски волейбол в Бургас през уикенда

Интересни срещи от националния спортен календар предстоят в Бургас през уикенда.

Интересни срещи от националния спортен календар предстоят в Бургас през уикенда.

В събота футболният ФК "Нефтохимик Бургас 1862" приема на стадиона в Спортен център Изгрев отбора на Странджанец - Царево. Двубоят е от 14:30 часа. Зелените са едноличен лидер в групата, докато гостите заемат петото място.

Футболистите от „Черноморец 1919“ ще играят в събота срещу елитния „Етър“ - Велико Търново.Мачът е от 1/16 финалите за купата на България и ще започне в 13:30 часа на стадион „Лазур“.Старши треньорът на „акулите“ Ангел Стойков няма да може да разчита на голмайстора на отбора Живко Петков, който ще изтърпява наказание. Съдия на мача е Красен Георгиев, с помощници Димо Вълчев и Красимир Атанасов.

В утрешния съботен ден е и дербито от седмия кръг в Националната баскетболна лига между вицешампиона от миналия сезон „Черноморец“ и шампиона „Балкан“- Ботевград. Двубоят е от 19:00 часа в зала „Бойчо Брънзов“.„Черноморец“ е лидер във временното класиране с пълен актив от 12 точки /6 победи и единствен без загуба/.„Балкан“ е на второ място с 10 точки /5 победи и една загуба/. Очакванията са за зрелищен мач пред пълни трибуни.

Женският волейболен тим на „Дея Спорт“, който е абсолютен дебютант в родния елит, ще приеме в зала „Младост“ шампионките от „Марица“ - Пловдив. Срещата е от петия кръг в Демакс лига. Ще се играе на 19 ноември, неделя, от 18:00 часа. Входът в зала „Младост“ е свободен.

Двата бургаски отбора при мъжете в Супер Волей гостуват днес, петък. Срещите са от петия кръг. Мачът в Дупница между местния „Марек Юнион Ивкони“ и „Дея Спорт“ е от 18:00 часа.

В столичната зала „Васил Симов“ от 19:30 ще започне дербито между ЦСКА и „Нефтохимик 2010“.Двубоят ще бъде излъчен пряко в ефира на „Макс Спорт 2“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега