Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Движението по Околовръстния път на Стара Загора през уикенда ще бъде ограничено

Движението по Околовръстния път на Стара Загора през уикенда ще бъде ограничено

Спирането на трафика е за провеждане на автомобилното състезание „Писта Стара Загора, кръг от републиканския шампионат на АФБ“.

На 18 ноември /събота/, от 12:30 ч. до 18 ч., и 19 ноември /неделя/, от 9 ч. до 14:30 ч., ще бъде ограничено движението по път I-5 Околовръстен път на Стара Загора в участъка от изхода на Стара Загора в посока Казанлък /км 225+600 / до изхода за Раднево /км 234+300/, както и на път II-66 Нова Загора – Стара Загора от околовръстния път на Стара Загора /км 58/ до кръстовището за с. Колена /км 53/. Спирането на трафика е за провеждане на автомобилното състезание „Писта Стара Загора, кръг от републиканския шампионат на АФБ“.            

Леките автомобили ще преминават по обходни маршрути през град Стара Загора:

Пътуващите по път II-66 от Нова Загора за Стара Загора ще се отклоняват през общинския път за село Колена, ще продължават по Околовръстния път на Стара Загора, през гр. Стара Загора - по надлез „Наталия“, бул. „Славянски“ и бул. „Патриарх Евтимий“, продължава по трасето на път I-5. 

Пътуващите по път II-66 от Стара Загора за Нова Загора ще преминават по бул. „Св. Патриарх Евтимий“, бул. „Славянски“, надлез „Наталия“, път I-5, с. Колена и на кръстовището при км 53 се включват в трасето на път II-66 Нова Загора – Стара Загора. Изключение се прави за движещите се леки автомобили от гр. Стара Загора, кв. „Зора“ към центъра на гр. Стара Загора – обходния маршрут позволява отклоняване от път II-66 при кръстовището за с. Хрищени по общински път към с. Хрищени. Автомобилният поток преминава през с. Хрищени, околовръстния път на Стара Загора /I-5/ и гр. Стара Загора.

Пътуващите по път I-5 от Димитровград за Стара Загора и за Бургас ще се отбиват от околовръстния път на Стара Загора при кръстовището с пътя за Раднево през град Стара Загора по бул. „Св. Патриарх Евтимий“, а в посока Бургас през гр. Стара Загора по бул. „Св. Патриарх Евтимий“, бул. „Славянски“, надлез „Наталия“, околовръстния път на Стара Загора /I-5/ , с. Колена и на кръстовището при км 53 се включват в трасето на II-66 Стара Загора – Нова Загора.

Пътуващите по път I-5 от Казанлък за Димитровград - преминават през гр. Стара Загора, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и продължават по трасето на път I-5 Стара Загора - Димитровград;

Товарните автомобили от Русе през Прохода на Републиката и от Бургас за Свиленград ще преминават по път II-55 Нова Загора – Свиленград.

Необходимо е шофьорите да спазват пътната сигнализация, както и указанията на „Пътна полиция“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега