Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ген. Янев откри предизборната кампания на "Български възход" в Бургас /Видео и Снимки/

Ген. Янев откри предизборната кампания на "Български възход" в Бургас /Видео и Снимки/

ПП „Български възход“ в област Бургас участва в 9 общини с шест кандидати за кметове.

От ПП „Български възход“ във 2 МИР избраха днешния 6-и октомври, за да дадат официален старт на предизборната си кампания. От морския град лидерът на партията ген. Стефан Янев бе категоричен, че са отбор, който работи целеустремено, за да постигнем основните цели, а именно партията да е близо до хората и да чува техните проблеми.  





„Приятно ми е, че имам възможността да присъствам лично на откриването на кампанията тук. За мен е чест и удоволствие, че хората зад мен са представителна извадка на развитието и начина, по който ПП „Български възход“ участва в тези местни избори. Освен кандидата ни за кмет на Бургас – Стоян Грозев, има присъствие на кандидати за кметове на още 9 общини в бургаска област, както и представители в листите за общински съветници на Бургас и съответните общини. Бих искал да подчертая, че всички ние тук сме един отбор, който работи целеустремено, за да постигнем основните цели, които сме си поставили – партията да е близо до хората, до нашите сънародници, да чува техните проблеми. Комуникацията е свързана с предлагането на решения и тяхното отстояване със съответните инструменти на властта. Затова сме тук, затова сме пред вас. Затова сме пред нашите сънародници. Търсим тяхната подкрепа, защото сме доказали, че можем“, посочи ген. Янев.


Водачът на листата и кандидат за кмет на Бургас Стоян Грозев заяви, че ПП „Български възход“ в област Бургас участва в 9 общини с шест кандидати за кметове.


„Ще водим изключително позитивна кампания във всяка една община. Ще даваме решение на проблемите. Другите кандидати, до момента, маркират проблемите без да дават решение. Основният приоритет в община Бургас е въвеждане на избираеми районни кметове и децентрализация на общината. Според нас, това е в основната на икономическия растеж, който трябва да постигне Бургас. Горд съм с всеки един, който застана зад „Български възход“ и е част от листата не само в община Бургас, но и в останалите общини. Това са хора, сами по себе си постигнали много. Изключителни професионалисти в своята област. Имаме разпознаваеми лица, прославили България в Европа. Нашата листа в община Бургас е една от най-боеспособните листи и на 29-ти октомври ние ще имаме максимално представителство в общински съвет на Бургас. „Български възход“ ще бъде фактор при взимането на решения в община Бургас. Пожелавам на всички колеги успех, търпение и мотивация, за да могат да убедят хората, че ние сме правилният техен избор“, категоричен бе Грозев.




Кандидатът за втори мандат като общински съветник Манол Тодоров, сподели, че влизат в кампанията с голяма амбиция, не само в Бургас, но и в цялата област. „Според мен „Български възход“ е бялата лястовица в българската политика. Усещам позитивно отношение от абсолютно всички граждани, с които се срещаме вече няколко месеца“, допълни Тодоров.














За ПП „Български възход“ може да гласувате с номер 20 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 6 октомври 2023 г.

PR публикация*
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега