Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обсъждат създаването на авиокомпания "Burgas Air", обслужваща целогодишно полети от и до Бургас

Обсъждат създаването на авиокомпания "Burgas Air", обслужваща целогодишно полети от и до Бургас

По думите му идеята за създаване на бургаска авиокомпания може да бъде облечена в конкретни цифри и бизнес план в края на месец април.

Обсъждат идея за създаването на авиокомпания "Burgas Air", която да обслужва целогодишно полети само от и до Бургас. Това коментира областният управител Пламен Янев след организираната от него среща между представители на общини и бизнес, на която дискутираха развитието на Летище Бургас.

 

Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 15 март 2024 г.

"Извън дневния ред бе представена една идея за създаване на авиокомпания, позиционирана в Бургас и с участие на всички общини в областта, която да обслужва целогодишни полети от и за града до възможно най-много дестинации. По този начин вместо да се стимулират полети с даване на стотици хиляди евро, да се създаде такава компания, която да оперира и в даден момент да носи печалба на нейните акционери. Хората, които представиха днес идеята, твърдят че всичко това е възможно", коментира Янев. По думите му идеята за създаване на бургаска авиокомпания може да бъде облечена в конкретни цифри и бизнес план в края на месец април.

Авторът на идеята Момчил Камбуров заяви, че тепърва ще бъдат търсени инвеститори. Очакванията са общините в областта да участват като акционери в авиокомпания "Burgas Air".

"Засега това  е съвсем сурова идея за проект за редовни линии за полети от Бургас, които да са базирани на така наречения етнически трафик. Българите, които живият в Германия и които в момента са 400 000.  Към този етнически трафик ще бъдат допълнително продавани седалки на туроператорите, като един самолет ще лети редовно от Бургас, а други два самолета ще за други авиокомпания на така наречения "мокър лизинг", като целта  е да се намали стопанския риск  за фирмата, като дейността се разпредели в две отделни зони- редовни линии и "мокър лизинг"" , обясни още Камбуров.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега