Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Георги Шопов е големият победител в "Гласът на България"

Георги Шопов е големият победител в "Гласът на България"

Освен победителя, зрителите определиха и полуфиналиста над 25-годишна възраст, който ще получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“ и честта се падна на Керана.

Георги Шопов от отбора на Иван Лечев е големият победител в седмия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“. Освен статуетката, той си тръгна от шоуто и с чек за 50 000 лв. На второ място се класира Йоана Сашова от отбора на Графа, на трето - Юлия Йорданова-Керана от отбора на Камелия, а на четвърто - Елена Сиракова от отборана Михаела.

В ефира на bTV  Георги Шопов сподели, че дарява статуетката си на шоуто с желанието да бъде дадена на търг и парите да отидат за благотворителност, за децата на България, които имат нужда от помощ. "Правя го от цялото си сърце. Вярвайте в мечтите си.", каза Шопов. 

Бургаската фурия Кристина Дончева, не успя да се класира в челната четворка, въпреки че се представи страхотно на сцената. Тя изживя други положителни емоции, казвайки "Да" на предложението за брак от любимия ѝ.  

Георги Шопов е на 43 години и е от Варна. Двете му големи страсти са музиката и рисуването. Завършил е живопис във Велико Търново. Записва се в "Гласът на България" заради дъщеря си, за да ѝ даде добър пример. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега