Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калоян Николов: Чакал съм този шанс 15 години и сега имам реалната възможност да стана победител

Калоян Николов: Чакал съм този шанс 15 години и сега имам реалната възможност да стана победител

Вокалните му качества, атрактивната му външност и рокаджийска енергия го нареждат сред фаворитите на публиката. Тази неделя бургазлията ще се изправи във финална битка за любовта на зрителите.

Калоян Николов е на 31 години, от Бургас. Зодия Водолей. Животът му не е никак лесен, но нищо не може да го откаже от удоволствието да радва хората около себе си с музиката, която е неделима част от него. Това личи с всяко негово излизане на сцената. Зад гърба си има участия в няколко риалити формата, но тазгодишното му появяване на сцената на „Гласът на България“ е отправна точка за кариерата му.  

Вокалните му качества, атрактивната му външност и рокаджийска енергия го нареждат сред фаворитите на публиката. Тази неделя бургазлията ще се изправи във финална битка за любовта на зрителите. Пред репортер на „PoligrafF” Калоян сподели, че като финалист се чувства страхотно. Това, което го е подтикнало да се яви отново в този формат е любовта към музиката. 

„Чакал съм този шанс 15 години и сега имам реалната възможност да стана победител с помощта и подкрепата на бургазлии и фенове от всяка точка на страната“, коментира той.

След края на формата се вижда като човек с повече участия. Мечтае да запише албум с авторска музика. За новата година пожелава на всички „семейна топлота, любов, спокойствие, най-вече здраве, защото това е тема "табу" през последните две години“.

За финал на разговора ни споделя, че освен любовта към музиката, негово хоби е и да организира куизове в бургаски бар. Веднага след финала на „Гласът на България“, Калоян ще се завърне в родния Бургас, за да пее на сцена и по случай празника на града. Ние му пожелаваме тази неделя да грабне голямата награда, защото той е нашият личен фаворит. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Мими
    02 дек 2022 13:34

    Страхотен е ❤️

    1 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега