Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-Бургас даде старт на предизборната си кампания

ГЕРБ-Бургас даде старт на предизборната си кампания

ГЕРБ-Бургас официално стартира предизборната си кампания днес. Пред медиите бяха представени всичките 28 кандидати за народни представители, както и акценти от регионалната програма за развитие на Бургаски регион.

ГЕРБ-Бургас официално стартира предизборната си кампания днес. Пред  медиите бяха представени всичките 28 кандидати за народни представители, както и акценти от регионалната програма за развитие на Бургаски регион.

”Всички ангажименти, които сме поемали пред нашите съграждани са изпълнени на сто процента. Общото между всички кандидати за народни представители от нашата партия е, че сме местни хора. Ние познаваме най-добре проблемите  в региона и много от тях вече сме ги решили кардинално през първия ни мандат в парламента. Най-важното е връзката с хората да не бъде прекъсната. Мога да заявя, че опазихме тази връзка през изминалите близо 4 години”, каза лидерът на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Димитър Бойчев по време на срещата.

Той заяви още, че в  бургаската листа на ГЕРБ е търсен балансът между мъже и жени, които са експерти в сферата на екологията, управлението на европейските средства, икономиката, медицината, туризма, транспорта и земеделието.  „В нашата листа са включени и много млади и амбициозни хора. Има представители на голяма част от общините в областта. Както винаги, така и сега, ГЕРБ ще разчита на една позитивна и градивна кампания без компромати. Хората тук, пред вас, са един добър екип, който е доказал, че умее да побеждава”, заяви Бойчев. Той представи всеки от кандидатите за народни представители, а самият той бе представен от водача на листата Ивелина Василева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега