Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ: Дянков има лични мотиви за оставката

ГЕРБ: Дянков има лични мотиви за оставката

Решението на Дянков да подаде оставка е било лично, мотивите за оставката му са лично негови и не се знаят какви са. Това съобщиха от парламентарната група на ГЕРБ на извънредна пресконференция днес.

Решението на Дянков да подаде оставка е било лично, мотивите за оставката му са лично негови и не се знаят какви са. Това съобщиха от парламентарната група на ГЕРБ на извънредна пресконференция днес. 

На извънредния си брифинг депутатите Александър Ненков, Диан Червенкондев и Димитър Главчев не пропуснаха да разкритикуват реакциите на политическите си опоненти в лицето на цялата опозиция за масовите протести за ниските цени на тока, оставката на финансовия министър Симеон Дянков и последвалите рокади в Министерския съвет. В доста патетично слово Александър Ненков обясни, че Борисов е в пълното си право да предлага смени в Министерски съвет заради голямото доверие, което са му гласували хората на парламентарните избори.

Той обясни, че предложените за нов вицепремиер Лиляна Павлова и нов финансов министър Томислав Дончев са доказани със своята работа професионалисти. По негови думи Павлова е „млад, енергичен и много способен човек и всеки, който пътува в страната, може да забележи това“. Ненков беше категоричен, че назначението на Дончев е съвсем оправдано. Ненков не пропусна да върне лентата към „лошото наследство" на предходните управялващи, спрените еврофондове и успеха на Дончев, който е успял да върне доверието на международните институции в България. 

Димитър Главчев обясни, че не иска да дава оценки на вече бившия финансов министър Симеон Дянков, защото тя вече му е дадена вече от международните финансови институции. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега