Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ откри кампанията си в Бургас с балони в небето и засаждане на дръвче

ГЕРБ откри кампанията си в Бургас с балони в небето и засаждане на дръвче

ГЕРБ-Бургас постави начало на предизборната си кампания с пускане на 51 балона в небето и засаждане на дръвче в Морската градина. Балоните са точно толкова, колкото са и кандидатите за общински съветници от партията, които бяха представени днес.

ГЕРБ-Бургас постави начало на предизборната си кампания с пусканена 51 балона в небето и засаждане на дръвче в Морската градина. Балоните саточно толкова, колкото са и кандидатите за общински съветници от партията,които бяха представени днес.

„Всеки един от тях се е доказал в своята област. Имамепредставители на всички големи квартали на Бургас, както и представители насъставните селища. Очакваме да работим екипно, да надградим това, което смедоказали че можем да правим в нашия град и да постигнем още по-големи успехи. Седин символичен жест, искаме да кажем на бургазлии да бъдат свободни. Да бъдатсвободни в своя избор, да бъдат свободни в мисленето си, в ежедневието си, в критиките,които имат към нас. Да бъдат активно общество, за да може града ни да стане ощепо-добро място за живеене. Всички заедно ще постигнем още по-големи успехи, вярвамего“, каза водачът на листата Димитър Людиев.Той допълни, че кандидатите на ГЕРБ няма да си позволят дапоемат ангажименти, различни от това, което могат да изпълнят за следващия мандатв местния парламент.

„ Общинският съвет не трябва да е говорилня, а място засериозен дебат и да се подкрепят успешните проекти на града. Град Бургас нетрябва да забавя скоростта, трябва да я ускори, а с този екип това може да сеслучи. Бургас трябва да продължи да дава добър пример на останалите градове“,коментира кандидатът за кмет Димитър Николов и пожела успех, и позитивнакампания на всички свои колеги.

В близост до Казиното ДимитърЛюдиев заедно кандидатите за съветници от ГЕРБ Галя Василева и Тодор Колевзасадиха и дръвче от вида „липа”, което ще е в синхрон с останалите видове наалеята. То е символ на успешната политика, която води община Бургас за опазванена околната среда и грижа за чиста градска среда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега