Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ откри предизборната си шатра на Часовника

ГЕРБ откри предизборната си шатра на Часовника

По традиция ГЕРБ откри своя предизборна шатра на едно от любимите места на бургазлии – Часовника. Тя ще бъде и открита приемна за всички жители на града, които искат да разберат повече за програмата за управление на Димитър Николов за периода 2015-2019 г.

По традиция ГЕРБ откри свояпредизборна шатра на едно от любимите места на бургазлии – Часовника. Тя щебъде и открита приемна за всички жители на града, които искат да разбератповече за програмата за управление на Димитър Николов за периода 2015-2019 г.

Смного настроение, балони и разговори в съботния ден партията стартира пореднатаси инициатива. Кандидатът за кмет ДимитърНиколов бе един от първите, който обозначи на новата карта на шатрата мястото,където живее. Хората могат да се отбележат по местоживеенев жилищните комплекси в знакна подкрепа на ГЕРБ. Николов сподели, че се надява след 10 дни цялата карта да е запълненас маркирани адреси.

„Това са хората, които ни вярват и подкрепят. Така те подкрепят иразвитието и успеха на Бургас”, коментира кметът през мандат 2014-2015. Той заедно с водача на листатаДимитър Людиев и кандидатите за общински съветници се снимаха с десеткитебургазлии, които пожелаха успех на целия отбор на ГЕРБ. Тази година доЧасовника всеки може да се снима с атрактивна рамка за „Видими резултати заБургас”.

Жителите и гостите на града могат да получат рекламни и информационниматериали, посещавайки откритата приемна в центъра на града. Всеки ден на шатрата доЧасовника, до края на предизборната кампания, гражданите ще могат да се срещнати с кандидатите за общинските съветници от партията. Те ще могат да обсъдят стях бъдещите проекти за развитие на Бургас, както и да споделят какви промениса необходими в най-добрия град за живеене.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега