Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици бургазлии дават идеи за развитието на Бургас в шатрата на ГЕРБ

Стотици бургазлии дават идеи за развитието на Бургас в шатрата на ГЕРБ

Стотици бургазлии всеки ден посещават откритата приемна на ГЕРБ в центъра на града. В неформална обстановка те задават своите въпроси и представят идеите си на кандидатите за общински съветници, които участват на изборите с бюлетина номер 24.

Стотици бургазлии всеки денпосещават откритата приемна на ГЕРБ в центъра на града. В неформална обстановкате задават своите въпроси и представят идеите си на кандидатите за общинскисъветници, които участват на изборите с бюлетина номер 24.

До 23 октомври включително всекиможе да се запознае с управленската програма на Димитър Николов и ГЕРБ.Кандидатите за съветници разясняват в детайли новите проекти, които ще продължатпромяната в морския град. Освен от големите инфраструктурнипроекти, бургазлии се интересуват и от промените в жилищните комплекси. В тази връзка всеки посетил шатратана партията вече е наясно, че предстои масирано обновяване на междублокови пространства иулици във всички комплекси на града.

Започва ударна работа в „Меден рудник“ и„Възраждане“. Предвижда се подмяна на алейни настилки, поставяне на елементи наградско обзавеждане (пейки, кошчета за отпадъци, декоративни пластики и др.),монтиране на енергоспестяващо алейно осветление, озеленяване, създаване надостъпна среда, изграждане на детски площадки, съобразени с изискванията забезопасност. Освен това, ще бъдат обособени зони за спорт и ще се изградят новипаркинги.

Бургазлии вече са запознати и с концепцията за отваряне на града къмезерата и морето. През изтеклия мандат бяха изградени две екозони. Сега сепредвижда създаването на още три: Екозона „Канал Вая“ (Предвижда почистване на канала между морето и езеротоВая, възстановяване на дигите и обособяване на нови пикник зони), Екозона „Долно Езерово“ (Намира се насеверния бряг на езерото Вая. Ще се изгради посетителски екоцентър, който дапревърне прилежащата територия в много по-интересно и посещавано място), Екозона „Вая“ (Теренътсе намира по протежението на югоизточния бряг на езерото, с възможност заизграждане на зони за отдих, образователна дейност и екологичен мониторинг).

За всички проекти залегнали в програмата на ГЕРБ всеки може да запознаелично от кандидатите за съветници всеки ден от 10.00 ч. до 18.00 ч. в откритатаприемна на партията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега