Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ с ясни ангажименти за нов облик и повече удобства за "Меден рудник"

ГЕРБ с ясни ангажименти за нов облик и повече удобства за "Меден рудник"

Нов облик за ж.к. „Меден рудник” и създаване на повече удобства за живущите в най-големия бургаски комплекс са сред основните акценти в регионалната програма на ГЕРБ-Бургас. В тази връзка е предвидено приоритетно предоставяне на безвъзмездни средства за саниране на панелните блокове, което напълно ще преобрази визията на комплекса.

Новоблик за ж.к. „Меден рудник” и създаване на повече удобства за живущите внай-големия бургаски комплекс са сред основните акценти в регионалната програмана ГЕРБ-Бургас. В тазивръзка е предвидено приоритетно предоставяне на безвъзмездни средства за саниранена панелните блокове, което напълно ще преобрази визията на комплекса.

Следствие на процеса е драстичното намаление на сметките за електро итоплоенергия. В момента в „Меден рудник” има 119 панелни блокове, от старотостроителство, с над 12 000 апартаменти в тях.Заотдих на жителите на населеното място е изготвен и план за обособяване на паркв Зона Г.Сизграждането на новата автогара (централнаспирка за автобусите на градския транспорт) жителите щеизползват услугите на съоръжение с европейска визия.

С новите бързи автобуснилинии, по проекта „Интегриран градски транспорт на Бургас”, от „Меден рудник”до центъра на града ще се стига за 9 минути.Средприоритетите на партията е и доизграждането на храмовия комплекс „Св. НиколайЧудотворец”, за който правителството на ГЕРБ многократно е отпускало средства,а народните представители са правили и лични дарения.Ощетази есен пък привържениците на плувните спортове ще могат да използватпълноценно новия покрит басейн.

Мащабният проект се реализира на площ от 1,80060 кв. метра в средата на урбанизираната територия, до бившия РУМ"Резвая" в комплекса. Съоръжението включва двабасейна с трибуни. ГЕРБмногократно са се ангажирали и с базата на детските заведения в „Меден рудник”.С днешна дата вече има построени три нови корпуса на детски градини, в които саоткрити 360 нови места за най-малките жители. Всички училища и градини сасанирани и ремонтирани и отговарят на съвременните европейски изисквания. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега