Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Германски активисти "рушат" оградата по турската граница в знак на протест

Германски активисти "рушат" оградата по турската граница в знак на протест

Група от стотина германски активисти пристигнаха у нас, за да "разрушат" оградата по границата ни с Турция в знак на протест срещу стените, делящи народите. Символичната демонстрация е свързана с днешната годишнина от падането на Берлинската стена.

Група от стотина германски активисти пристигнаха у нас, за да "разрушат" оградата по границата ни с Турция в знак на протест срещу стените, делящи народите. Символичната демонстрация е свързана с днешната годишнина от падането на Берлинската стена.

Реално активистите няма дори да се приближат до близо десетмилионното съоръжение, успокояват от МВР. За охраната на границата ни са изпратени допълнителни служители на реда, които ще се погрижат инициативата да премине спокойно и без инциденти.

Очаква се групата да се събере на около 2 километра от границата, предава Нова телевизия. Там те ще съборят символично охранителната ограда. Демонстрацията е в знак на протест срещу издигането на стени между народите.

"PoligrafF" напомня, че изграждането на оградата бе започнато, за да ограничи възможностите за навлизане на нелегални емигранти у нас, респективно в Европа. Именно срещу това се обявяват активистите, посочвайки че тези бежанци идват в Европейския съюз, за да търсят закрила и по-добър живот.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега