Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гешев: Само у нас съм видял държавата да се моли на нарушителите да спазват правилата

Гешев: Само у нас съм видял държавата да се моли на нарушителите да спазват правилата

"Държавата е създадена за това, за да налага правилата по отношение на тази малка част от гражданите, които не спазват правилата в интерес на тази голяма част, над 90% от хора, които спазват правилата".

"Държавата е създадена за това, за да налага правилата по отношение на тази малка част от гражданите, които не спазват правилата в интерес на тази голяма част, над 90% от хора, които спазват правилата. Само у нас съм видял държавата да се моли сутрин, обед и вечер на нарушителите да спазват правилата". Това коментира главният прокурор Иван Гешев в интервю за БНТ по повод епидемията от коронавирус. Той обясни, че е започнала проверка за използването на евросредства, еврофондове и пренасочването им към сектори, свързани с борба с пандемията.

По казуса с Васил Божков, Обвинител №1 сподели, че впечатлението му е за поредна "серия от един несвършващ сериал, започнал с активните действия на прокуратурата по отношение на лица, които през годините на криминален преход са се чувствали недосегаеми". Според него случаят се използва от определени политически сили.

"Докато никой не ги закачаше, те живееха в една правова държава. Когато прокуратурата работи, се оказва, че Европейският съюз се състои от неправови държави, а правовите държави станаха Сърбия и някои страни от Близкия Изток", допълни Гешев. Той бе категоричен, че не е чел публикуваните от Васил Божков съобщения, но прокуратурата има готовност да провери всеки, за когото има съмнение за нередност.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега