Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гледаме Геро, Фицата, Мак Маринов и Леонид Йовчев в "Без асансьор" на бургаска сцена

Гледаме Геро, Фицата, Мак Маринов и Леонид Йовчев в "Без асансьор" на бургаска сцена

Може ли чувствителният човек да се адаптира така, че да приеме абсурдите на съвремието? И ако не успява, той ли е глупакът или обстоятелствата?

За първи път в Бургас ще бъде показана пиесата на Себастиен Тиери „Без асансьор“. Изненадващи, непредвидими, остроумни, пиесите на Тиери понякога са на ръба между смеха и отчаянието, но победата винаги е за смеха.Великолепната четворка от Малък градски театър – Герасим Георгиев – Геро, Филип Аврамов - Фицата, Мак Маринов и Леонид Йовчев, под режисурата на Ивайло Христов, са героите в абсурдно смешната и хуманна история от няколко епизода.

Представлението ще очаква своята публика на 18 октомври, от 19.00 часа, в Културен дом НХК. Може ли чувствителният човек да се адаптира така, че да приеме абсурдите на съвремието? И ако не успява, той ли е глупакът или обстоятелствата?

„Героите на Себастиен Тиери са срамежливи, не се бунтуват, не могат да вземат решение, но и те търсят своето място под слънцето. Но и те искат работа, признание, съчувствие или поне приятел, с който да поседят по приятелски, да замълчат или да споделят мечтите си, надеждата, болките си. Разкривайки с великолепно чувство за хумор своите герои, авторът неусетно ни вкарва в територията на трагичното. Без презрение, без агресия, Себастиен Тиери ни разказва за човешкото страдание. Страдание безнадеждно, но поносимо, като живот в пустиня. Разказва тихо, без ефекти и колкото повече човек се смее, толкова повече преоткрива себе си.“, споделя Ивайло Христов.

Билети се продават на касата на Часовника.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега