Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Голямо количество електробоклуци са събрани в пролетната екокампания в Несебър

Голямо количество електробоклуци са събрани в пролетната екокампания в Несебър

Община Несебър провежда кампании за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и негодни за употреба батерии и акумулатори сва пъти годишно- през пролетта и есента.

На проведената през вчерашния ден пролетна кампания за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и негодни за употреба батерии и акумулатори в населените места на територията на община Несебър, благодарение на инициативността на гражданите в обявените пунктове бяха предадени: 52 кг негодни за употреба батерии, 691 бр. информационно, телекомуникационно оборудване и потребителски уреди (хладилници, мини барове, монитори, телефонни апарати, климатици, компютри, ел. кани, скари, тостери, прахосмукачки, телевизори, принтери и др.). 

Активност беше отчетена в гр. Несебър, гр. Обзор, гр. Свети Влас, с. Кошарица и с. Равда.Събраните масово разпространени отпадъци се предадоха за рециклиране на организациите по оползотворяване „Трансинс батери“ ООД и „Трансинс технорецик лираща компания“ АД – гр. Варна.

Община Несебър провежда кампании за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване и негодни за употреба батерии и акумулатори сва пъти годишно- през пролетта и есента. Целта е влаганите в техниката материали, голяма част от които са замърсители с дълъг период на разграждане, да бъдат рециклирани и вложени в повторна употреба.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега