Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Волейболистка на "Дея Спорт" попадна в националния отбор на България за Лига на нациите

Волейболистка на "Дея Спорт" попадна в националния отбор на България за Лига на нациите

Елена Коларова, която е централен блокировач е в разширения списък от 30 имена на селекционера на България Лоренцо Мичели за участие в Лига на нациите - VNL.

Женският отбор на "Дея Спорт", който през този сезон беше абсолютен дебютант в родния волейболен елит вече има и националка. Елена Коларова, която е централен блокировач е в разширения списък от 30 имена на селекционера на България Лоренцо Мичели за участие в Лига на нациите - VNL.

Всичките, между които и Елена Коларова, която е продукт на школата на "Дея" вече са картотекирани. Българките стартират в шестото издание на VNL с турнир в Анталия на 14 май. Нашите ще играят срещу Нидерландия, Италия, Франция и Япония.

Девойките старша възраст на "Дея Спорт" пък се класираха за финалния турнир от Държавното първенство, който ще се проведе от 26 до 30 април в столичната зала "Христо Ботев". Бургазлийки, с треньори Иван Енчев и Антон Петров, спечелиха по убедителен начин квалификационния турнир след 3 победи с по 3:0 гейма срещу "Миньор"-Перник, "Варна ДКС" и "Хебър". Домакин беше зала "Младост".

Ето и 8-те отбора, които ще спорят за отличията на финалите в София: "Марица"- Пловдив, ЦСКА, "Левски", ЦТВК, "Славия", "Варна ДКС", "Локомотив 1929 - Нидо и "Дея Спорт".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега