Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гошко и семейството му след ужаса с мълнията: Благодарим на всички, които помогнаха! /Видео/

Гошко и семейството му след ужаса с мълнията: Благодарим на всички, които помогнаха! /Видео/

Семейството отправи огромна благодарност към хората, които са ги докарали до болницата и към всички лекари, които са се борили за живота на детето.

"Благодарим на всички, които помогнаха детето ни да е живо. Добре е, здрав е, няма увреждания. В деня на инцидента една жена ни докара с колата си, карахме на червено през целия град. Един господин също ни помогна. Благодарим на целия екип на болницата, благодарение на тях той е жив и здрав. Голямо благодаря на всички, които не спираха да се грижат за него".  Това каза семейството на детето, ударено от мълния в Бургас, пред журналисти днес.



Гошко сподели, че се чувства добре и няма търпение да играе футбол. Мечтата му е да играе толкова добре, колкото идола му Меси, но беше категоричен, че не иска повече да ходи на плажа. Припомняме, че третокласникът беше благополучно изписан от бургаската болница преди ден. 



Бащата на Гошко - Георги Тодоров, разказа пред медиите, че веднага след инцидента със съпругата му са започнали да реанимират детето. "На два пъти го връщахме към дишане на плажа, но не ставаше добре. Един господин го откопчи от ръцете ни и направо тръгнахме към кола. Първата, която видяхме, беше запалена и хората бяха вътре, просто се качихме вътре и тръгнахме към болницата. Само се надявахме да диша. Благодаря на Господ, добре е, жив е, здрав е, няма увреждания. Благодаря на хората, на докторите, д-р Тодоров, на кмета, тъй като веднага имаше готовност да го транспортират до София със самолет, на полицаите, които реагираха, но най-вече на лекарите. Дължа живота на детето ми на тях", каза през сълзи бащата.



Публикувахте от PoligrafF.net в Вторник, 1 август 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега