Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Готвят трета "MIXED UP" изложба през юни

Готвят трета "MIXED UP" изложба през юни

Третото издание на модерната изложба "Mixed UP" отново ще "залепи" погледите на бургазлии и гостите на града върху стени от стикери, създадени от художници от цял свят. Организаторите от "Me Click" вече се подготвят за "Sticked UP" експозицията, която ще бъде представена през юни в Бургас.

Третото издание на модерната изложба "Mixed UP" отново ще "залепи" погледите на бургазлии и гостите на града върху стени от стикери, създадени от художници от цял свят. Организаторите от "Me Click" вече се подготвят за "Sticked UP" експозицията, която ще бъде представена през юни в Бургас.

"Mixed UP" се появи в културния календар на морския град през 2013-а година. Общо 20 творци се включиха в първото издание с графити платна, фотографии и арт принтове. Нестандартната изложба пожъна невероятен успех и се завърна още по-силно през следващата 2014-а година. Тогава се включиха над 50 автора от страната и чужбина с около 150 творби, които запълниха две зали в КЦ "Морско казино".

Иновативното в "Mixed UP" е превръщането на бунтарското хоби и уличния артистичен начин за изразяване в модерна форма на изкуство, което вече има място и в изложбените зали.  Тази година се очаква още по-силно представяне както на български, така и на чужди автори. Почитателите на ърбън културата и приложните изкуства ще могат да видят експозицията на 13-и юни.

Специални стени ще представят стикери, рисувани от художници от страната и чужбина. Всеки може да се включи като изпрати до 1-ви юни произведенията си (графити, принтове, стрийт арт стикери) на адрес Бургас, ж-к "Меден рудник", бл. 159, вх. 3, до Димитър Чобанов.

Първите потвърдили участници вече изпратиха своите творби. В пощата на организаторите попаднаха стикери от Германия, Унгария, Индонезия и други. Изложбата бе включена и в Международния календар на изложбите на стикери и стрийт арт произведения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега