Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Говорителят на варненската полиция подписа уволнението си със "селски глупак"

Говорителят на варненската полиция подписа уволнението си със "селски глупак"

Експресивното "селски глупак" адресирано до варненец, снимал трима спящи полицаи по време на дежурство, подписа уволнението на говорителя на полицията в морския град. Разпореждането е дошло лично от премиера Бойко Борисов, съобщиха от правителствената информационна служба.

Експресивното "селски глупак" адресирано до варненец, снимал трима спящи полицаи по време на дежурство, подписа уволнението на говорителя на полицията в морския град.  Разпореждането е дошло лично от премиера Бойко Борисов, съобщиха от правителствената информационна служба.

Според преценката на министър-председателя Калинка Пенчева си е позволила недопустими квалификации като служител на МВР към български гражданин, с което е уронила престижа на ведомството. Самата Пенчева заяви, че няма информация да е освободена от поста си и ще разбере за какво става въпрос, след като се върне от отпуск другата седмица.

Ръководството на полицията в морската столица също не е уведомено за решението на Борисов. Срещу Калинка Пенчева е образувано и дисциплинарно производство – отново по нареждане на премиера, заради тежко нарушение на служебната дисциплина. Бившият вече говорител получи и пряка заплаха със съд от варненеца, който стана субект на изразните й средства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега