Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Градът се включи

Градът се включи

Бургазлии показаха, че са отворени към новото и модерното. Още в първия ден на фестивала „Включи града” публиката беше активна, многолюдна и всеки намери своето събитие в богатата програма.

Бургазлии показаха, че са отворени към новото и модерното. Още в първия ден на фестивала „Включи града” публиката беше активна, многолюдна и всеки намери своето събитие в богатата програма.

В късната петъчна вечер трупата Театър на огъня и сенките Фаертър изигра атрактивно улично представление. Артистите, качени на кокили, облечени в интересни костюми, показаха етюди с истински огън и въртене на пойове.

Голям интерес предизвика автоматът за рисунки, управляван от скрит в него човек. Много хора се включиха и в уъркшопа „Супер град”, който пита бургазлии как би изглеждал един наистина „супер град” според неговите жители и какво би било бъдещето му, ако то зависеше най-вече от идеите и възможностите на общността.

В първия ден публиката на фестивала „Включи града” видя и чу още филмова и джазова музика, DJ парти с въздействащи визуални ефекти в един от куполите на Флората, различни игри, филми, изложби фотография и живопис, танци и театър. Не пропускайте събитията от втория и третия фестивален ден!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега