Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотина бургазлии гледат "Островът" под открито небе

Стотина бургазлии гледат "Островът" под открито небе

Стотина късметлии заминават тази вечер за остров "Света анастасия", за да гледат специалната прожекция на последния филм на режисьора Камен Калев "Островът". Лентата, в която своя талант изявява Летисия Каста, е заснета през 2010 година на бургаския остров по-звестен като "Болшевик".

Стотина късметлии заминават тази вечер за остров "Света анастасия", за да гледат специалната прожекция на последния филм на режисьора Камен Калев "Островът".  Лентата, в която своя талант изявява Летисия Каста, е заснета през 2010 година на бургаския остров по-звестен като "Болшевик". Очаква се тази вечер сред публиката да е и самият Камен Калев.    

Филмът ще бъде прожектиран на открито, в специална обстановка. Прожекцията е част от програмата на фестивала „Включи града“, организиран от Община Бургас.  

Всички, които пътуват до о-в Св. Анастасия, ще бъдат предварително запознати с правила за безопасност при пътуването и ще подпишат декларация, с която гарантират спазването им. Препоръчително е зрителите да носят топли дрехи и спортни обувки. Извозването до острова ще става с катери от Пристанището, на няколко курса, с предварително обявен график на тръгвания.   Ако времето се развали следобяда и не позволява пътуване по вода, прожекцията ще се осъществи на плажа, в района около моста.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега