Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Група Силует с промоция на втория си албум в Бургас

Група Силует с промоция на втория си албум в Бургас

Дългоочакваният албум на бургаската рок банда Силует ще бъде представен за пръв път тази седмица.

Дългоочакваният албум на бургаската рок банда Силует ще бъде представен за пръв път тази седмица. Промоцията ще се състои на 28 декември, от 22.00 часа, в бургаския клуб „Alive”.  

Вторият албум на групата носи името „Look Inside Yourself” (Вгледай се в себе си) и съдържа 9 песни.  Като цяло всички те са подбрани така, че връзката между тях не се губи, както и посланието - а именно „Вгледай се в себе си, намери истинските стойности и любовта”.  

Музиката и повечето от текстовете на парчетата от новия албум са авторски, писани от бандата, но не липсват и текстове на английския текстописец Phil Jackson. Освен негови текстове, в албума има и песен написана от фронтмена бившата група Сафо, в момента на група Номадия -  Владимир Михайлов.   „Отново не изневеряваме на стила си и албумът звучи солидно - здрав саунд и тежък груув - изобщо як R'n'R”, споделят от бандата.           

Група Силует е създадена през 1999 г. в град Бургас. Стилът й е оригинална смесица от класически и мелодичен рок, примесени с прогресив елементи.  Рок бандата свири активно на клубната сцена и e получила множество награди за оригиналната си музика. По пътя си Силует са участвали на много фестивали в страната и чужбина, на част от които са били и хедлайнери.             

В момента бандата е в състав Марияна Добрева - вокал, китара и клавишни, Мария Дюлгерова  - бас китара и вокал, Мартин Профиров - барабани и звук, Богдан Димитров  - китара и Михаела Ненова /от месец май  вече Михайлова/ - цигулка, перкусии и клавишни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега