Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гуардиола иска от Байерн още повече голове

Гуардиола иска от Байерн още повече голове

Новият треньор на „баварците” Хосеп Гуардиола заяви, че ще иска неговите възпитаници да бележат още повече попадения през новия сезон в Бундеслигата.

Новият треньор на „баварците” Хосеп Гуардиола заяви, че ще иска неговите възпитаници да бележат още повече попадения през новия сезон в Бундеслигата. Бившият мениджър на Барселона ще трябва да намери начин да вдигне още по-високо летвата в отбора на Байерн Мюнхен, който през изминалия сезон спечели Купата на Германия, титлата в Бундеслигата и Шампионска лига под ръководството на Юп Хайнкес.

Испанският стратег ще може да се запознае по-добре със своите възпитаници в близките няколко дни, след като съставът започва предсезонната си подготовка  в италианското градче Рива дел Гарда. Очаква се той да заложи на нападателна и агресивна игра и с новия си тим.

Във връзка със своите бъдещи планове за отбора, Гуардиола сподели на пресконференцията в Италия: „Най-важното нещо в момента е аз да се запозная добре с играчите, както и те с мен и моите изисквания.”

„Имам идеи за развитието на този отбор, които трябва да обсъдя с тях и да се опитам да ги убедя в правотата им. Не обичам когато противниковият отбор владее топката. Аз искам ние да сме в постоянно притежание на коженото кълбо и всеки път да вкраваме повече голове. Можем да използваме различни тактически схеми в атака, всичко зависи от физическото състояние на нападателите.”

„Аз съм в голям клуб и тук няма време за сработване. Трябва веднага да започнеш да побеждаваш, ако искаш да спечелиш хората на твоя страна.”

Много футболни прогнози сочат „баварците” за основен фаворит за титлата в Бундеслигата и през тази година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега