Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гьотце готов за студеното посрещане в Дортмунд

Гьотце готов за студеното посрещане в Дортмунд

Германският национал очаква недружелюбно отношение от публиката на „Сигнал Идуна Парк”, но се чувства развълнуван, че ще се изправи срещу своя бивш отбор с екипа на Байерн Мюнхен.

Германският национал очаква недружелюбно отношение от публиката на „Сигнал Идуна Парк”, но се чувства развълнуван, че ще се изправи срещу своя бивш отбор с екипа на Байерн Мюнхен.

21-годишният нападател няма търпение да участва в предстоящото дерби на германската Бундеслига, макар да осъзнава, че няма да бъде посрещнат топло от привържениците на домакините.

Гьотце напусна тима на Борусия Дортмунд, за да премине в техния най-голям конкурент в борбата за титлата през летния трансферен прозорец и бе силно разкритикуван за действията си от феновете на „жълтата подводница”.

Макар да признава, че няма да му бъде никак лесно отново да стъпи на „Сигнал Идуна Парк”, нападателят на „баварците” заяви, че е развълнуван от предизвикателството да се изправи срещу своя бивш клуб и реакцията на публиката от неговото завръщане.

По този повод той заяви пред немското издание „Kicker”: "Аз се чувствам развълнуван от предстоящото ми завръщане в Дортмунд. Това вероятно ще бъде един от най-трудните моменти в моята състезателна кариера.” След това Гьотце добави: „Ясно разбирам, че няма да получа топло посрещане от публиката на ‘Сигнал Идуна Парк’, но трябва да се справя с това, след като реших да напусна клуба по мое желание.”

Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд се изправят в пряк сблъсък тази събота и се очаква да предложат зрелищен футбол на живо от „Сигнал Идуна Парк”. Наставникът на „баварците” Пеп Гуардиола вероятно отново ще заложи на талантливия нападател в атака.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега