Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И концертът на Гага се мести в "Арена Армеец"

И концертът на Гага се мести в "Арена Армеец"

След като концертът на Red Hot Chili Peppers бе преместен в зала Арена Армеец, същата съдба сполетя и шоуто на Лейди Гага.

След като концертът на Red Hot Chili Peppers бе преместен в зала Арена Армеец, същата съдба сполетя и шоуто на Лейди Гага. Организаторите от Live Nation и София Мюзик Ентерпрайсис официално обявиха, че турнето на "Мама чудовище" - "The Born This Way Ball", ще мине през България, но на новата локация.

Датата на шоуто остава същата – 14 Август, от 20.00 ч. Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец остават без промяна. Всички правостоящи билети ще са валидни за Арена Армеец, без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от днес, 17 юли, до 14 август на следните места - касата на Тикетпро в Билетен център НДК, централният офис на Тикетпро в София и на касите на Арена Армеец София в деня на концерта.

В официалното съобщение не се упоменава причината защо Лейди Гага няма да излезе на стадион Васил Левски, но явно продажбата на билети и за този концерт не върви по план.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега