Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И победителите в конкурса "Covid-Я това лято?" са...

И победителите в конкурса "Covid-Я това лято?" са...

Ето че дойде време и да обявим победителите от нашия конкурс "Covid-Я това лято?".

Ето че дойде време и да обявим победителите от нашия конкурс "Covid-Я това лято?". Те бяха избрани от жури в състав Веселин Максимов - Дарик радио, Емел Махмуд - Flagman.bg, Женя Петкова - Gramofona.com, Иван Сашев - Burgas24.bg, Лора Стаматис - кореспондент на bTV.

Първо място - уикенд за двама с  включена закуска и вечеря в сърцето на гората - Утопия Форест печели Камелия Славейкова.

Второ и трето място  - семейни фотосесии при известния бургаски фотограф Калоян Спасов печелят Красимира Марчева и Мариян Иванов.

На 4-то, 5-о и 6-о място се класират - Михаела Радева, Анета Лечева и Величка Найденова. Те печелят по един профилактичен очен преглед в Медицински център „Оксиком“, град Бургас. След прегледа те ще получат и слънчеви очила, брандирани с името на медицинския център. 

Наградата на публиката отива при Милена Коприварова, чиято снимка получи 622 харесвания. Победителката ще има възможността да се наслади на магията на тайландските масажи в професионално масажно студио в Бургас – „Тай Дзен“.

Благодарим на всички полиграффчета за невероятните кадри.  На победителите - честито! Наш сътрудник ще се свърже с тях, за да уточним как ще получат наградите си. Очаквайте обаждането ни!

А ако имате нужда да се заредите с летни емоции, можете да разгледате снимките от конкурса в нашата "Facebook" страница.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега