Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И това лято бургаските деца няма да скучаят

И това лято бургаските деца няма да скучаят

Пълният списък на занималните и школите по интереси, сроковете и часовете на провеждането им, можете да откриете ТУК!

И това лято бургаските деца няма да скучаят, тъй като в почти всяко учебно заведение в община Бургас ще се проведат спортни игри на открито, арт ателиета по рисуване, музика и танци, забавна математика и най-различни занимания по интереси. Пълният списък на занималните и школите по интереси, сроковете и часовете на провеждането им, можете да откриете ТУК!

Целодневен летен езиков лагер за бургаските деца ще се проведе в сградата на Центъра за подкрепа на личностното развитие на ул. "Райна Княгиня" 11. Той започва от 29 юни и ще продължи до 10 юли. Занятията ще бъдат от 08.30 до 17.30 часа. В него ще вземат участие деца, завършили I-ви и II-ри клас. Те ще изучават английски език, посредством учебни материали, интерактивни уроци и разнообразие от дидактически игри. Лагерът включва и посещение на ежедневни събития в града - галерии, музеи и културни забележителности.

Освен всичко това, осем бургаски училища ще организират през юни, юли и август целодневни летни занимални за своите ученици. Това са НБУ "Михаил Лъкатник", ОУ "Елин Пелин", ОУ "Любен Каравелов", ОУ "Св. Княз Борис I", СУ "Епископ Константин Преславски", СУ "Константин Петканов", СУ "Петко Росен" и СУ "Св. св. Кирил и Методий".Целта на летните занимания е децата да прекарат едно незабравимо и вълнуващо лято, изпълнено с много забавления, нови знания и умения, а също и улеснение за родителите, които няма на кого да оставят децата през лятната ваканция, докато са на работа.Подробна информация за летните школи и заниманията по интереси можете да намерите в прикачените файлове по-долу.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега