Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ИАРА с акции в различни водоеми в страната, има съставени актове

ИАРА с акции в различни водоеми в страната, има съставени актове

Ето и подробности от пресслужбата на Агенцията по рибарство и аквакултури:

Служители на ИАРА с акции в различни водоеми в страната, има съставени актове. Ето и подробности от пресслужбата на Агенцията по рибарство и аквакултури:

Заловен нарушител на незаконен улов на бяла пясъчна мида
При извършена съвместна проверка, контролни органи на ИАРА към сектор „Рибарство и контрол“ град Бургас и служители на МВР към РУ град Приморско установиха нерегламентирано драгиращо средство за улов на бяла пясъчна мида, поставено на борда на риболовен кораб, акостирал на кея на м. “Аркутино”. Съставен е доклад от проверката, а уредът е иззет и предаден за унищожаване. На собственика на риболовния кораб с регистрационен номер ще бъде съставен АУАН (Акт за установяване на административно нарушение) на нарушаване разпоредбите на ЗРА (Закон за рибарство и аквакултури).

Проверка на езеро „Вая“
След подаден сигнал към спешния телефон 112 и извършена проверка по вода на езеро „Вая“, контролни органи на ИАРА към сектор „Рибарство и контрол“ град Бургас установиха поставени в работно положение 4 броя мрежи без улов в тях. Мрежите са иззети и предадени за унищожаване.

Проверка по река Дунав и язовир „Мъртва долина 1“
При извършена рутинна проверка по р. Дунав от р.к. 609-650, контролни органи на ИАРА установиха поставени в работно положение 6 броя немаркирани хрилни мрежи, с приблизителна обща дължина 400 метра. Мрежите са извадени, а нарушителите не са установени.
След подаден сигнал на спешния телефон 112 и извършена проверка по вода на язовир „Мъртва долина 1“, контролни органи на ИАРА към сектор „Рибарство и контрол“ град Плевен установиха поставена в работно положение хрилна мрежа, която бе извадена и предадена за унищожаване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега