Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Илияна Раева: Предстои едно изключително събитие за Бургас

Илияна Раева: Предстои едно изключително събитие за Бургас

По-рано през деня тя се срещна с кмета Димитър Николов и председателят на Комисията по спорт Йордан Георгиев, за да обсъдят включването на турнира за приза „Жулиета Шишманова“ във веригата Гранд при.

Едни от най-добрите състезателки по художествена гимнастика в света се очаква да пристигнат през лятото на 2022-ра година в Бургас. Това обяви на брифинг в морския град президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. По-рано през деня тя се срещна с кмета Димитър Николов и председателят на Комисията по спорт Йордан Георгиев, за да обсъдят включването на турнира за приза „Жулиета Шишманова“ във веригата Гранд при.

"Това ще бъде едно изключително събитие за Бургас тук да дойдат най-големите звезди на световната художествена гимнастика. А това ще бъде свързано с едно изключително събитие, а именно честването догодина на 70 години българска художествена гимнастика. Ще направим това съвместно с клубовете в Бургас. Беше време Бургас да има голямо събитие в един спорт, за който в последните 10 години можем без скромност да заявим, че е един от най-успешните в България, вече и в света с тази олимпийска титла.", коментира Раева 

Тя уточни, че има 5 подобни турнира в Европа  - в Русия, Испания, Великобритания, Израел и Чехия. По думите ѝ бургаската зала е по-голяма от столичната „Арена Армеец“ и тук може да се провеждат и спортните лагери на отбори от други държави.  "Обсъдихме и възможността 3 седмици преди световното тук да остават отбори от Америка, Африка, Азия, които имат нужда от климатизация. Ние ще помагаме с всички сили, защото тази зала трябва по най-бързия начин да се позволи да функционира", завърши Раева. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега