Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ИЛПБ с участие на интернационална автомобилна конференция

ИЛПБ с участие на интернационална автомобилна конференция

„Индустриален и логистичен парк – Бургас“ („ИЛПБ“) взе участие в интернационална автомобилна конференция, провела се в град София.

„Индустриален и логистичен парк – Бургас“ („ИЛПБ“) взе участие в интернационална автомобилна конференция, провела се в град София. Целта на форума бе да представи положителните страни на България като място за развитие на производството на автомобили и да даде тласък на тази индустрия в родината ни.  

ИЛПБ бе представител на град Бургас пред потенциалните инвеститори, като представи множество предимства за развитието на този бранш на бургаска територия.  Мероприятието бе предназначено за фирми, които желаят да споделят опит или търсят възможности за разширяване на бизнеса си на бързоразвиващия се източноевропейски пазар.

Над 130 топмениджъри от автомобилната индустрия в Европа и Азия взеха участие на първата за нашата страна конференция от подобен мащаб, в това число от автомобилни компании като Daimler, Volkswagen, BMW, Porsche, Hyundai, Great Wall, Johnson Controls, Würth Elektronik IBE и много други.  

"Провелата се конференция бе на много високо равнище и остави изключително добри впечатления върху имиджа на страната ни", коментират от ИЛПБ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега