Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йордан Георгиев: Какъв е планът за справяне с мигрантската криза в Бургаска област?

Йордан Георгиев: Какъв е планът за справяне с мигрантската криза в Бургаска област?

„БСП - Бургас е сериозно обезпокоена от ситуацията с бежанците. Бургаска област е погранична - по суша и по вода. Обезпокоени сме от липсата на информация какво се случва в нашата област. Мои приятели, които са ловци, горски, споделят, че всеки ден се правят стотици опити да се премине границата“, коментира пред журналисти Йордан Георгиев от БСП.

„БСП - Бургас е сериозно обезпокоена отситуацията с бежанците. Бургаска област е погранична - по суша и по вода. Обезпокоенисме от липсата на информация какво се случва в нашата област. Мои приятели, които са ловци,горски, споделят, че всеки ден се правят стотици опити да се премине границата“, коментирапред журналисти Йордан Георгиев от БСП.

Той обърна внимание, чедо момента не е ясен планът на областната и общинската администрация засправяне с миграционния натиск. Според него, проблемът е както на местно, такаи на национално ниво, като бургаският социалист отправи критики къмуправляващите по отношение на липсата на ясна позиция, каквато, по думите му,заявяват страни като Чехия, Унгария, Словакия, Румъния и др.

„Нашето настояване е правителството да прояви пробългарска позиция, а не да сеприема всичко казано от Европейския съюз. Връщането на мигранти у нас създава няколко проблема - те ще ни гидоставят, но ние ще трябва да ги пазим. Ясно е, че те не искат да останат тук и щетърсят начин да се върнат в Западна Европа“, коментираи областният председател на червената партия за Бургас – Николай Тишев.

Той подчерта, че у нас не става думаза „бежанци“, тъй като страната ни не граничи с военен район. Това правистотиците нелегални чужденци мигранти, тъй като у нас те вече не са обект напреследване. Тишев добави и, че от БСП – Бургас настояват за разяснителнакампания, свързана с мигрантската криза.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега