Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йотова: Новите евродепутати трябва да изкоренят дискриминацията

Йотова: Новите евродепутати трябва да изкоренят дискриминацията

„Всички българи, които отидат в Европарламента след изборите, ще трябва да работят в три насоки. Една от тях е да се сложи край на двойните стандарти в Европа“, това заяви евродепутатът от групата на БСП – Илияна Йотова на среща със симпатизанти в Бургас.

„Всички българи, които отидат в Европарламентаслед изборите, ще трябва да работят в три насоки. Една от тях е да се сложикрай на двойните стандарти в Европа“, това заяви евродепутатът от групата наБСП – Илияна Йотова на среща със симпатизанти в Бургас.

Тя заяви твърдата сипозиция, че в Европа трябва да се заговори за нас с уважение, а за целта трябвада се прекратят случаи като тези във Великобритания и Германия, къдетополитическата линия ни вижда като заплаха за трудовия пазар и социалнатасистема.Йотова изрази дълбокото си възмущение отфакта, че именно тези дискриминативни практики срещу българи и румънци сепревръщат в предизборна платформа на еврокандидатите на Острова.

„Трябва да сереагира остро“, заяви евродепутатът, подчертавайки, че това трябва да бъдеприоритет на следващите българи в Брюксел.Другите важни въпроси, по които щетрябва да се работи, са Шенген и бежанците, посочи тя. „Ако си мислим, че тозипроцес е приключил, значи сме наивници. Бежанската вълна ни свари неподготвени.Но сега ни чака втора, за която трябва да сме готови“, заяви Йотова.

Тя обясни затишието със зимните условия.Поясни и, че втората вълна ще бъде още по-страшна, тъй като освен от Сирия,бежанци се очакват и от Афганистан, след като великите сили изтеглят войскитеси в края на годината. В този ред на мисли, външната граница трябва да получаваповече помощ. Страни като Малта, Италия, Испания, Гърция и България трябва да получатфинансова и експертна помощ от Европа, за да могат да опазят границата на ЕС. Като успех, Йотова посочи широкообсъжданата образователна и социална реформа, обърната към младите хора. Подумите ѝ, благодарение на европейската левица, младежите са постигнали своятапобеда като са „принудили правителствата си да въведат новите политики“.

На срещата присъстваха още Евгений Мосинов, Катя Колева и областният лидер на БСП Бургас - Николай Тишев. Той апелира към избирателна активност, за да може добрите новини за България да се увеличават. По думите му, евроизборите са важни не само за структурата на ЕС, но и за увеличаване на уважението към сегашното правителство, което се намира в не леката позиция да оправдае очакванията във време на тежка политическа криза.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега