Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ирландия въвежда задължителна електронна регистрация преди влизане в страната

Ирландия въвежда задължителна електронна регистрация преди влизане в страната

По информация на посолството ни в Дъблин досегашният формуляр за локация на пътници няма да бъде приеман на хартиен носител при влизане в Ирландия, като става задължително електронното му подпълване.

Ирландия въвежда задължителна електронна регистрация преди влизане в страната, считано от 12 юли 2021 г.  По информация на посолството ни в Дъблин досегашният формуляр за локация на пътници няма да бъде приеман на хартиен носител при влизане в Ирландия, като става задължително електронното му подпълване. 

След попълването на онлайн формуляра на всеки пътуващ ще бъде издадена електронна разписка, която той ще трябва да покаже при качване на самолет или ферибот до Ирландия. Допълнителни насоки и достъп до онлайн формуляра могат да бъдат намерени на сайта на правителството на Ирландия - ТУК

Цифровият сертификат ще бъде доказателство (в цифров или хартиен формат), чрез което пътуващия доказва дали е ваксиниран срещу COVID-19;  че има отрицателен резултат от тест за COVID-19 или се е възстановил от COVID-19 през последните шест месеца. Подробна информация може да бъде намерена на: www.gov.ie –EU Digital COVID Certificate. 

При нужда от съдействие, българските граждани могат да се обърнат към посолството на Република България в Дъблин на следните телефони за връзка: +353 16603293 и в извънработно време на тел.: +353868167497.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега