Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ИТН откриха шатрата си в Бургас! Ива Митева: В политиката трябват повече личности /снимки/

ИТН откриха шатрата си в Бургас! Ива Митева: В политиката трябват повече личности /снимки/

Председателят на 45-ото Народно събрание бе категорична, че България трябва да има правителство след юлските избори

Председателят на 45-ото Народно събрание Ива Митева откри в Бургас шатрата на "Има такъв народ". Десетки граждани очакваха представителите на партията на Слави Трифонов, която зае второ място на последните избори и се очаква да запише още по-впечатляващ резултат на предстоящия предсрочен вот на 11-ти юли. Водач в бургаската листа на "Има такъв народ" отново е Ивайло Вълчев, който на последните избори събра над 6000 преференции. Митева се запозна лично с активистите на партията в Бургаско, като впечатление ѝ направи многото млади хора сред тях. 

"Смятам, че водачите на листата в Бургас ще имат още по-силен вот. Виждам, че в хората има надежда. Виждам, че хората оценяват личностите и търсят личностите", каза Митева при срещата с представителите на медиите. 

"Радвам се, че Ивайло Вълчев получи толкова много преференции в бургаската листа, явно сме попаднали на добра личност. Трябва повече личности да влизат в политиката, да се престрашават да направят тази крачка. Тук виждам доста млади хора и искам те да започнат да влизат в политиката, защото това е бъдещето. Многократно на нашите срещи сме казвали, че не можем да знаем всичко. Ние сме при хората, защото искаме да чуем те какви проблеми имат. Те да ни ги поставят, а ние сме тези, които сме длъжни да предприемем всички действия да започнем да решаваме техните проблеми", категорична бе Митева.

Председателят на 45-ото Народно събрание бе категорична, че България трябва да има правителство след юлските избори, но отново подчерта, че то няма да бъде на всяка цена. "Аз не участвам във вземането на политическите решения. Моето мнение, че трябва да направим всичко възможно да сформираме кабинет. Да направим всички възможни опити, но всичко зависи от това какви ще са гласовете и каква конфигурация ще бъде възможна. Мисля, че ясно се заяви с кои партии не искаме и няма да правим кабинет (бел.ред. ГЕРБ-СДС, БСП за България и ДПС). Така, че зависи много какъв ще бъде резултатът на "Изправи се! Мутри вън!" и "Да, България". Силно се надявам, че нашият резултат ще бъде по-добър (бел.ред. в сравнение с предходните избори) и ще ни позволи да съставим кабинет". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега