Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ивайло Вълчев, ИТН: Бяхме наивни, политиката се оказа доста мръсна

Ивайло Вълчев, ИТН: Бяхме наивни, политиката се оказа доста мръсна

По думите му има партии, с които нямат обща база за разговор, а БСП са показали, че могат да водят диалог и да се стига до експертни решения. Според него след тези избори, каквито и да са резултатите, партиите на протеста вече ще бъдат доста по-готови за диалог.

"Има такъв народ" направи всички необходими усилия, за да има правителство, но някак останахме неразбрани в опитите си да покажем, че сме готови да управляваме. Това коментира Ивайло Вълчев по БТВ. "Бяхме наивни, което в политиката не носи добри резултати", заяви той.По думите му да спечелиш избори и това да влезеш в управлението, са две различни неща. Едното го решава народът, другото и евентуалните партньори, обясни Вълчев. 

"Бяхме готови с решения, за наше съжаление те не срещнаха разбирането на тези, които бихме искали да имаме като евентуални партньори", посочи зам.-председателят на ИТН. По думите му има партии, с които нямат обща база за разговор, а БСП са показали, че могат да водят диалог и да се стига до експертни решения. Според него след тези избори, каквито и да са резултатите, партиите на протеста вече ще бъдат доста по-готови за диалог.

"Обвиниха ни, че в политиката сме разчитали на истината, което за мен беше странно. Моралът, думата, да си стиснеш ръката с някого, все още значи нещо за мен. Бяхме наивните, които продължават да вярват в това. Политиката се оказа доста по-мръсна и хлъзгава", коментира Ивайло Вълчев.Лошото е, че в един момент човек има два хода - или да продължи да бъде такъв, какъвто е, или да стане като останалите. При единия случай рискуваш да понесеш негативи за това, защото хората искат да видят бързи решения, които да дойдат веднага, допълни още Ивайло Вълчев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега