Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иво Сиромахов представя новата си книга "Бай Тошо" в Бургас

Иво Сиромахов представя новата си книга "Бай Тошо" в Бургас

„А какво ли би станало, ако чалга певица управлява България“ – пита Сиромахов. Още интересни въпроси и отговори ви очакват на страниците на книгата.

На 6 октомври (петък) новата си книга "Бай Тошо" в Бургас ще представи Иво Сиромахов. На страниците на сатиричното четиво популярният български писател, журналист, драматург и сценарист, взима на мушка родната политическа класа. Срещата с него е от 17,30 часа в зала "Ахело" на Гранд хотел и СПА Приморец, входът е свободен. Литературната премиера е част от VI Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест, организиран от знаковия бургаски хотел.

"Бай Тошо" показва България в наши дни. Кризата в парламента се разраства с всеки изминал ден, в който политиците продължават да се мотаят и да не достигат до консенсус за правителство. Народът става все по-нетърпелив, а крясъците „Оставка“ – все по-шумни и многобройни. Опитали всяка възможна рокада в управлението, перфектният човек за позицията просто не съществува.

Но какво, ако кандидатът не е човек? В пристъп на гениалност един олигарх ще се възползва от модерните технологии, за да предложи нов „баща на нацията“, когото мнозина вече познават. И ето го – един бутон Install по-късно – „Бай Тошо“ е отново сред живите... Ей сега ще я оправим тази държава! Холограмата на „Бившия Първи“ поема властта. „А какво ли би станало, ако чалга певица управлява България“ – пита Сиромахов. Още интересни въпроси и отговори ви очакват на страниците на книгата.

Любопитното четиво е с логото на „Сиела“ и е обилно напоено с характерното чувство за хумор на автора на „У майкини“ и „Майкини и другите“, подплатено с дебел слой нагарчаща ирония за времената, в които живеем. Проницателен, тъжно-смешен и може би малко плашещ, романът чертае картината на някак познато общество, в което демокрацията е блян.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега