Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Избраха инспектор Иван Малинов за полицай на месеца в Бургас

Избраха инспектор Иван Малинов за полицай на месеца в Бургас

Полицай на месец май от ОДП Бургас стана инспектор Иван Малинов - служител в сектор "Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас. Иван Малинов е отличен за работата си по разкриване на група лица, организирали канал за прекарване през границата на луксозни автомобили – предмет на престъпление, с променени идентификационни номера и изготвени неистински регистрациионни табели и документи.

Полицай на месец май от ОДП Бургас стана инспектор Иван Малинов - служител в сектор "Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас. Областният Директор – Комисар Милен Димитров връчи на инспектор Малинов почетна грамота.   

Иван Малинов е отличен за работата си по разкриване на група лица, организирали канал за прекарване през границата на луксозни автомобили – предмет на престъпление, с променени идентификационни номера и изготвени фалшиви регистрациионни табели и документи. Задържани са три лица, спрямо които са повдигнати обвинения и са с постановена мярка за "неотклонение".

Иван Малинов е на 27 години, завършил Академията на МВР и Югозападен Университет – магистратура "право". Започнал е работа в системата на МВР през ноември 2007 година в група "Криминална полиция" към Районно управление "Полиция" – Созопол. През 2010 година се прехвърля в сектор "Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега