Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изпращаме месец май с валежи

Изпращаме месец май с валежи

В понеделник облачността ще е променлива - от рано в западните райони, а по-късно и в някои централни ще има валежи. Условия за гръмотевични процеси в хода на денонощието – само в Югозападна България.

В понеделник облачността ще е променлива - от рано в западните райони, а по-късно и в някои централни ще има валежи. Условия за гръмотевични процеси в хода на денонощието – само в Югозападна България. Дневните температури ще са в интервала 22-27 градуса. Вторник и сряда ще е слънчево в часовете преди обяд. След това до вечерта ще се развиват гръмотевични облаци с кратки, временно интензивни, локални дъждове. Температурите ще се повишат с градус-два и ще се движат между 23 и 28 градуса.

В четвъртък и петък пролетни гръмотевични валежи ще има на много места в страната. Дневните температури ще са без особени колебания – по-често в диапазона 20-25 градуса. През почивните дни след празничния 24 май ще е преобладаващо слънчево с временни увеличения на облачността в часовете следобед. По-съществен валеж е възможен в неделя в Югозападна България. И през последната седмица на месеца се очаква динамично време. Предварителните прогнози допускат оформянето на зона с ниско налягане над Гърция и Турция, с което има изгледи за по-значителни валежи по Черноморието около 29-30 май. 

Първите дни на юни ще са с преобладаващо слънчево и топло време с дневни температури до 28-29 градуса. Няма да липсват следобедни кратки валежи с гръмотевици, но те ще са ограничени около планините в западната половина на страната.Дългосрочните прогнози за първия летен месец са за повече слънце и по-малко смущения с валежи. Температурите от 4-5 юни нататък ще са около и малко над обичайните нива за ранното лято.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега