Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще гласува единодушно против кабинета на ИТН

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще гласува единодушно против кабинета на ИТН

От ИБГНИ дадоха да се разбере, че не одобряват кандидатурата на Петър Илиев, но заявиха, че става дума за механизма, по който е изградено правителството, който бил "дълбоко грешен".

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще гласува единодушно против кабинета, предложен от партия „Има такъв народ“, това заяви председателят на парламентарната група Мая Манолова по време на брифинг пред медиите. По-рано днес партията се събра, за да реши дали да подкрепи, или не проектокабинета на Слави Трифонов. От ИБГНИ дадоха да се разбере, че не одобряват кандидатурата на Петър Илиев, но заявиха, че става дума за механизма, по който е изградено правителството, който бил "дълбоко грешен".

"Поели сме ясен ангажимент към българските граждани, към хората на площадите - да подкрепим правителство на промяната. Такова, което да демонтира едноличния модел, което да се справи с корупцията, което да извърши смели реформи - на първо място в съдебната система. Хората по площадите искаха две оставки, досега са получили само едната. Хората очакват реформи и промени в социалната сфера и здравеопазването. За всичко това са нужни хора - смели, почтени, доказани професионалисти в своите области, с ясна гражданска позиция. Предложените кандидати за министри не са такива хора", обясни Манолова.Според нея предложенията са скромни и абсолютно неприемливи.

Мая Манолова посочи още, че от ИТН са предложили едностранна декларация, която не е партньорски документ и в която няма ясни ангажименти, срокове или конкретика. Тя поясни, че това е сред причините да не се стигне до споразумение между двете политически сили."Заявихме ясно, че няма да подкрепим кабинет, който да бъде параван на сянката на ГЕРБ и ДПС. Не получихме категорични гаранции, че това няма да е така. Не можем да правим компромис с очакванията на българските граждани", добави Манолова. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега