Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен турнир по плажен волейбол в полза на онкоболни на 22 август

Благотворителен турнир по плажен волейбол в полза на онкоболни на 22 август

Събраните средства от серията “Спортувай с мисия с КОЦ- Бургас” ще се използват за закупуването на перуки за онкоболни пациенти, които стават част от дарителски кампании.

Плажният волейбол е сред най-популярните спортове в света - практикува се на всеки плаж, играе се от почти всички и е една от големите атракции на летните Олимпийски игри.

На 22 август в 10:00 ч., на плажа на къмпинг Градина - бар „Дърти градина“ ще се проведе благотворителен турнир по плажен волейбол в полза на онкоболни, организиран от Комплексен Онкологичен Център- Бургас в партньорство с Общински съвет- Созопол. Сред спонсорите на събието ще бъде и бургаският производител на сладки изкушения „Победа“ АД.

И тази година за доброто настроение на участниците и зрителите ще бъде осигурено музикално оформлание и минерална вода.Турнирът ще се проведе според правилата на плажния волейбол.Инициативата отново е за онкоболни пациенти, за които ще отидат всички събрани средства. Могат да участват всякакви двойки - мъже, жени , без такса. Всеки ще може да дари, колкото му е на сърце. Този турнир се прави и заради хората, които се занимават с плажен волейбол и имат нужда от малко развлечение.

Събраните средства от серията “Спортувай с мисия с КОЦ- Бургас” ще се използват за закупуването на перуки за онкоболни пациенти, които стават част от дарителски кампании. Всеки, обичащ волейболния спорт е добре дошъл, за да се наслади на играта и тръпката, която носи тя.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега