Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Израел е готов за сухопътна операция в Газа, но предпочита дипломацията

Израел е готов за сухопътна операция в Газа, но предпочита дипломацията

Израел е готов за военна операция по суша в Ивицата Газа, на предпочита дипломатическо решение, каза днес високопоставен служител, близък до израелския премиер Бенямин Нетаняху, предаде Ройтерс.

Израел е готов за военна операция по суша в Ивицата Газа, на предпочита дипломатическо решение, каза днес високопоставен служител, близък до израелския премиер Бенямин Нетаняху, предаде Ройтерс. "Ние бихме предпочели дипломатическо решение, което да гарантира мира на израелското население на юг. Ако това е възможно, тогава сухопътната операция вече няма да е наложителна", каза източникът. "Но ако дипломацията се провали, няма да имаме алтернатива, освен да изпратим сухопътни сили", добави той.

От пресслужбата на израелските въоръжени сили опровергаха твърденията на Хамас, че бойци на палестинската групировка са свалили един израелски хеликоптер и са нанесли повреди на израелски боен кораб, предаде ИТАР-ТАСС. Преди това от армията на Израел опровергаха и съобщение на Хамас, че през уикенда е бил свален израелски боен самолет и екипажът му е бил пленен.

Израелските сили продължиха и днес да извършват целенасочени въздушни удари по жилища и други сгради в Ивицата Газа, обитавани от членове на въоръжени палестински групи. След шестте дни на въздушни удари и ракетни атаки броят на загиналите е близо 100.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега