Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вернер: Суарес не е за продан

Вернер: Суарес не е за продан

Спортният директор на Ливърпул Том Вернер настоява, че уругвайският национал ще остане на „Анфийлд” и се надява зимния трансферен прозорец да бъде успешен за неговия отбор.

Спортният директор на Ливърпул Том Вернер настоява, че уругвайският национал ще остане на „Анфийлд” и се надява зимния трансферен прозорец да бъде успешен за неговия отбор. Вернер обеща да не продава Суарес и заяви, че намеренията на „червените” са да подсилят допълнително своя състав през зимната пауза.

25-годишният уругвайски нападател започна страхотно сезона във Висшата лига и до този момент е водещ голмайстор със своите 10 попадения. Отличната форма на Суарез доведе до спекулации, че шампионите от Мачестър Сити може да бъдат заинтересовани да го привлекат през зимния трансферен прозорец, но Вернер напълно отрича тази възможност да стане факт.

Спортният директор на Ливърпул заяви в последните футболни новини от острова: „Той е страхотен играч, който си заслужава да наблюдавате как играе и като фен на Ливърпул се надявам да го виждам още дълги години на "Анфийлд". Ние дори не сме си помисляли да го продаваме, в никакъв случай. Подписахме дългосрочен договор с него през лятото и ни предстои да наблюдаваме неговите изяви дълго време в Ливърпул.”

Относно зимната трансферна политика на клуба, Вернер допълни: „Нашите намерения са да подсилим още състава, но най-добре да оставим действията ни да говорят вместо нас. Знаем, че януари е труден месец, така че не искам да споменавам конкретни имена, но смятам че феновете ще останат доволни от постигнатото. Очаквайте още актуални футболни новини, тенис резултати и NBA новини.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега