Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изтича срокът за декларациите на самоосигуряващите се

Изтича срокът за декларациите на самоосигуряващите се

Още три работни дни имат самоосигуряващите се лица да подадат декларация образец 6 "Данни за дължими вноски и данък по чл. 42 ЗДДФЛ". Срокът за подаването на декларацията изтича на 30 април.

Още три работни дниимат самоосигуряващите се лица да подадат декларация образец 6 "Данни задължими вноски и данък по чл. 42 ЗДДФЛ". Срокът за подаването надекларацията изтича на 30 април.

Това е и срокът, в който самоосигуряващите селица са задължени да представят  таблица 1и  таблица 2 за определяне наокончателния размер за дължимите от тях осигурителни вноски върху действителния облагаем доход, които сачаст от годишната декларацияза облагане на доходите на физическите лица за 2013 г.

В декларация образец6 самоосигуряващите се лица отразяват сборът от дължимиавансово осигурителни вноски през годината и тези, дължимипри определянето на окончателния размер на осигурителния доход. Декларацията сеподава в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите попостоянен адрес. До 30 априлсамоосигуряващите се лица трябва да внесат и окончателните осигурителни вноскиза социално и здравно осигуряване.

Окончателните осигурителни вноски сепревеждат с различни кодове за вид плащане: за фонд Пенсии – 55 11 11; за ДЗПОв УПФ – 58 11 11;  и за здравноосигуряване – 561111. При попълването на платежните нареждания за окончателнитеосигурителни вноски задължително се посочва ЕГН на самоосигуряващото се лице.Повече информация запопълването на осигурителни декларации можете да получите на телефон 0700 18 700 на цената на единразговор от цялата страна. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега