Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кабинетът започва подготовка за местните избори

Кабинетът започва подготовка за местните избори

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е изпратил до президента предложение да издаде указ за прекратяване на правомощията на главния секретар на МВР

Кабинетът започва подготовката за организация на изборите за общински съветници и кметове, които ще се проведат на 29 октомври т.г. Днес правителството разпредели задачите и отговорностите между министерствата, свързани с провеждането на местния вот – на вътрешните работи, на финансите, на регионалното развитие и благоустройството, на правосъдието и на електронното управление. През следващите два месеца всяко от посочените ведомства трябва да извърши специфични дейности, съгласувани с Централната избирателна комисия. 

„Наред с опазването на обществения ред, борбата с незаконния трафик на мигранти, борбата с производството и разпространението на наркотици и осигуряването на безопасността по пътищата МВР ще поеме и редица нови задачи, които трябва да изпълни качествено и в срок. Затова е важно екипът в МВР да работи в синхрон“, коментира министър-председателят акад. Николай Денков. 

Той съобщи, че в съответствие с устройствения правилник на Министерския съвет министърът на вътрешните работи Калин Стоянов вече е изпратил до президента мотивирано предложение да издаде указ за прекратяване на правомощията на главния секретар на МВР. След приключване на съгласувателната процедура темата ще бъде включена в дневния ред на заседание на правителството, което ще вземе съответното решение.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега