Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Как да се справим с гастрита и рефлукса?

Как да се справим с гастрита и рефлукса?

Добрата новина е, че има ефективни начини за тяхното лечение.

Гастритът и рефлуксът са сред най-разпространените стомашни проблеми, с които хората се сблъскват. Тези две състояния, които са доста често срещани, обикновено предизвикват тревога сред пациентите. Добрата новина е, че има ефективни начини за тяхното лечение. Карикол Гастро е един от продуктите, който бързо набира популярност и може успешно да се справи в борбата с тези проблеми.

Какви са симптомите на гастрита и рефлукса?

Гастритът е възпаление на лигавицата на стомаха, а при рефлукса се характеризира с връщане на стомашните киселини обратно в хранопровода. Това са две различни заболявания, които обаче често имат общи причини и подобни симптоми. 

Ето по какво може да ги различите:

●при гастрит – парене и болка в горната част на корема, гадене, повръщане и чувство за тежест след хранене;
●при рефлукс – остро парене в гърлото или гърдите, гадене, проблеми с преглъщането и поява на кашлица след хранене. 

Как Карикол Гастро помага при гастрита и рефлукса?

Когато става дума за профилактика и лечение на проблеми със стомашно-чревния тракт, е важно да се действа методично и последователно, не само да се третира симптоматиката, когато тя се появи. Едно от решенията в случая е използването на хранителни добавки като Карикол Гастро. Продуктът има формула с естествени съставки, които намаляват киселинността в стомаха и помагат на стомашната лигавица да се възстанови, тъй като притежава противовъзпалителни и успокояващи свойства. Редовната употреба на Карикол Гастро може да предотврати повторната поява на симптоми и да помогне за трайно справяне с проблема.

Съвети за допълнителна профилактика

Специалистите от екипа на Ведра обръщат внимание, че освен използването на Карикол Гастро, е важно да включите и други методи за профилактика:
● избягвайте кисели и силно подправени храни – често предизвикват дразнене на стомашната лигавица и провокират изявата на симптомите;
●намалете употребата на алкохол и кафе – те стимулират производството на стомашни киселини, които може да обострят състоянието;
●яжте по-често, но по-малко количество храна – по-малките и чести хранения помагат за по-лесно храносмилане; 
●ограничете приема на мазнини и захари – те имат потенциала да повишат възпалението и раздразнението, като така провокират силно изявена симптоматика, която се повлиява добре при прием на Карикол Гастро;
●добавете фибри в диетата си – храните, богати на фибри, помагат за регулирането на храносмилателния процес;
●останете хидратирани – пиенето на достатъчно вода през деня помага на стомаха да обработва храната и намалява риска от дразнене.

Тези състояния са неприятни и тревожни, но с правилния подход и профилактика, може да ги избегнете. Продукти, като Карикол Гастро, които са налични както в онлайн, така и във физическите аптеки и магазини, предоставят допълнителна подкрепа за стомаха, както като терапия, така и като превенция. Бъдете внимателни към своето здраве и следвайте съветите на специалистите.

*PR публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега